Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. For deg
  3. Aktiver medlemskapet

Aktiver medlemskapet i Nobl

For å samle bonus ved kjøp av varer og tjenester hos våre samarbeidspartnere, må medlemskapet ditt være aktivert. Bonusen du sparer opp kan du enkelt overføre til din bankkonto.

Slik går du frem

For å få bonus må du først opprette en bruker på Min side, og aktivere medlemskapet.

Slik logger du inn på Min side:

Første gang du logger inn klikker du på «Registrer bruker»

Tast inn e-post eller telefonnummer som er registrert hos Nobl, og opprett passord. NB! Har du allerede har en bruker logger du deg inn med e-post og passord her.

Hvis du er eller har vært styremedlem i et av våre borettslag eller sameier, har du opprettet en bruker tidligere, om du har vært logget inn i Portalen. Du bruker samme innlogging for å administrere medlemskapet ditt.

Slik aktiverer du ditt digitale medlemsbevis

Etter at du har opprettet en bruker på Min side, klikker du på knappen «Aktivér medlemskapet». Ved å aktivere medlemskapet godtar du betingelsene for medlemskap og tar del i fordelsprogrammet som gir deg bonus i tillegg til rabatt hos våre samarbeidspartnere. Husk å vise ditt digitale medlemsbevis i kassen for å få rabatt.

Viktig! Husk å legge inn ditt kontonummer

For å få bonus hos våre samarbeidspartnere er det viktig at du legger inn ditt betalingskort (debetkort/kredittkort) på Min side. Da samler du automatisk bonus når du betaler med kortet.
Fra nå av vil du kunne se din oppsamlede bonus på Min side. Du kan overføre bonusen til din bankkonto når du selv ønsker det, så lenge beløpet er over 100 kroner.