Begrenset bemanning på Nobls kontorer

Vi oppfordrer samtlige som ønsker å komme i kongakt med oss i Nobl om å benytte telefon 75 50 67 00, eller e-post: nobl@nobl.no. På grunn av smitteverntiltak har vi begrenset bemanning på kontorene i Bodø og Lofoten . 

Mest relevante sider:Jensvoll Utleieboliger

Petter Engens vei 1-5
Pris 8500,- 15 000,- pr. mnd
Størrelse 25–60 m2
Soverom 1–2

Nobl er sammen med entreprenør ECO Nordland i ferd med å ferdigstille 30 utleieboliger på Jensvoll i Bodø. Leilighetene er fordelt på to bygg som hver har tre etasjer. Det er anlagt parkeringsplasser og mulighet for ladepunkt for el-bil. Utearealene vil beplantes, og det planlegges også lekeplass i forbindelse med boligene. Leilighetene har innglasset, sørvendt veranda.

Leilighetene er 1, 2 og 3-roms, og leies ut umøblert. Leiepris er uten strøm, men inkluderer varmtvann. TV og internett vil komme i tillegg for dem som ønsker det. Leilighetene er klargjort for bredbåndstilknytting via fiberkabel fra Signal Bredbånd.

Leilighetene er tilgjengelig for søknad om leie medio mai 2021 og vil stå klare til innflytting i juli.

Du må være Nobl-medlem for å leie bolig hos Nobl, men du trenger ikke være medlem for å søke om leiebolig. Er du ikke medlem, meldes du inn når du får tildelt leieboligen. Boligene fordeles til personer som oppfyller kriteriene igjennom gjennomgang av kredittsjekk og referanser. Om flere personer ønsker å leie den samme boligen, vil Nobl gjøre en helhetsvurdering der blant annet medlemskap i boligbyggelaget kan gjøres gjeldende.

Fremleie av leilighet samt husdyrhold er ikke tillatt.

Bodø kommune tildelingsrett på seks av de 30 boligene i Jensvoll utleieboliger.

Jensvoll utleieboliger ligger i Petter engensvei 3-5, på tomten som tidligere huset Alstad Kiosk og Blomsterhandel. Boligene ligger vis a vis Møbelringen og i umiddelbar nærhet til dagligvarebutikk, treningssenter og frisør på Alsgård, gode friluftsområder og bussforbindelser. Området er ellers rolig og preget av villabebyggelse.