Tennisveien 12, H0206
Personalia
Referanser
Annet
  • Søker gjøres oppmerksom på at Nobl Boligstiftelse forbeholder seg retten til å innhente opplysninger om søkers inntekt og eventuelle betalingsanmerkinger gjennom kredittinformasjonsselskap.
  • Depositum er 6 måneders husleie.
  • Leietaker må være medlem av Boligbyggelaget Nobl.
  • Ved kontraktsinngåelse belastes leietaker for administrasjonsgebyr pålydende kr. 1050,-

Informasjon om bruk av personopplysninger i forbindelse med søknad om utleiebolig i Nobl boligstiftelse

For å kunne behandle din søknad trenger vi en del opplysninger om deg. Ansvarlig for bruk av opplysningene er Nobl boligstiftelse ved daglig leder Mona Liss Paulsen.

Grunnlaget for bruk av personopplysningene er for å kunne inngå en avtale med deg som leietaker. Opplysningene brukes til å vurdere søknaden, gjennomføre en kredittsjekk og til å sende brev om du får leie utleiebolig eller ikke.

Vi ber også om referanser og arbeidsgiver. De opplysningene vi bruker er navn, adresse, fødselsnr, tlfnr og epostadresse.

Får du ikke utleiebolig vil alle personopplysninger og dokumenter slettes innen 3 måneder. Om du får tildelt utleiebolig vil du motta mer informasjon om videre bruk av dine personopplysninger.

Etter gjennomført kredittsjekk vil du motta gjenpartsbrev fra kredittopplysningsfirmaet. Vi innheter ikke personopplysninger fra andre kilder, vi gjør ingen profilering eller automatiserte avgjørelser, og vi utleverer ingen opplysninger til tredjeparter.

Har du spørsmål kan du kontakte Nobl boligstiftelse på tlfnr 755 06 700 eller epostadresse nobl@nobl.no.