Begrenset bemanning på Nobls kontorer

Vi oppfordrer samtlige som ønsker å komme i kongakt med oss i Nobl om å benytte telefon 75 50 67 00, eller e-post: nobl@nobl.no. På grunn av smitteverntiltak har vi begrenset bemanning på kontorene i Bodø og Lofoten . 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Leie før eie
  3. Ramsalt - leie for eieLeie før eie i Ramsalt

Sjøgata 29 - 33
Pris Leie fra 10 000 til 13 500
Størrelse 58–88 m2
Soverom 1–3

Nå kan du leie boligen før du kjøper den 

Leie før eie modellen gir Nobl-medlemmer mulighet til å jobbe seg opp egenkapital nok til å komme seg inn på boligmarkedet.

Har du ikke tilstrekkelig egenkapital for boligkjøp er du i målgruppen for dette prosjektet. Her kan du leie en leilighet i 3 til 5 år*, før du kan kjøpe den.

Prisen du kan kjøpe leiligheten for settes når du begynner din leieperiode. Prisene som gjelder i Ramsalt er da allerede 3 år gamle priser, satt 2017.

Dersom boligprisene fortsetter å stige, er prisøkningen med på å skaffe deg som leietaker egenkapital. Dersom boligprisen stiger mer enn egenkapitalkravet på 15 prosent under leieperioden, blir også denne økningen en del av din egenkapital.

I bunn og grunn kan du si at vi gir bort hele verdistigningen til din egenkapital.

I tillegg betales det avdrag på fellesgjelden i leieperioden som betales av utleier. Hvis du kjøper leiligheten vil dette også tilfalle deg i form av redusert fellesgjeld på kjøpstidspunktet. Dette inngår dermed også som egenkapital.

Les mer om Leie før eie-modellen og meld interesse her

Nobl forbeholder seg retten til å endre antallet tilgjengelige boliger for Leie før eie.

*Med mulighet å kjøpe boligen før 3 år er gått om egenkapitalkravet er oppfylt.


 

Kontaktinformasjon

Thomas Normann

Salgs- og markedssjef