Begrenset bemanning på Nobls kontorer

Vi oppfordrer samtlige som ønsker å komme i kongakt med oss i Nobl om å benytte telefon 75 50 67 00, eller e-post: nobl@nobl.no. På grunn av smitteverntiltak har vi begrenset bemanning på kontorene i Bodø og Lofoten . 

Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Nobl strom forste halvaar

Nobl strøm første kvartal

Nylig la regnemaskinene hos Statistisk Sentralbyrå frem gjennomsnittsprisen på kraft for årets tre første måneder. Gjennomsnittsprisen i Norge var på 55,2 øre for ett kwh strøm.

Publisert: 28.06.2018

Prisene på Nobl-strøm strøm var: 

Januar:     52,01 øre

Februar:   47,38 øre

Mars:        43,22 øre

Gjennomsnittspris for Nobl-strøm i første kvartal var dermed 47,53 øre

Brukte du 10 000 kWh i vinter hadde du en besparelse på 650 kroner målt mot gjennomsnittsprisen (SSB), dersom du hadde samme strømforbruk hver måned. Dersom du tar bonusen med i regnestykket utgjør besparelsen 747,4 kroner.

Har du enda ikke benyttet deg av muligheten til å tegne en stabil og prisgunstig strøavtale, som kun er tilgjengelig for Nobls medlemmer, er kanskje tiden inne nå. Det gjøres raskt og enkelt ved å følge lenken under, eller ved å besøke kontorene til PolarKraft i Dronningens gate 48 i Bodø, eller Voresetøyveien 31 i Svolvær.

Nobl strøm er et produkt utarbeidet i samarbeid med PolarKraft. Polar Kraft er eid av Salten Kraftsamband, Nordkraft og Lofotkraft – med eget kontor i både Bodø og Svolvær.